Valmennus fitnesskilpailuihin

 

Kuukausihinta 199€ (sis. ALV, opiskelijoille paketista alennusta 10%)


Erittäin kattava kilpailuvalmennuspaketti sisältää:


1. Räätälöidyt harjoitteluohjelmat;

2. Räätälöidyt ruokavaliot ja niihin liittyvä opastus (myös paleo ja vegaaninen);

3. Kuukausittainen yhteistreeni (1,5 h), jossa harjoitellaan mm. liikkeiden oikeaa tekniikkaa ja rasittavuustasoa;

4. Jatkuva konsultointi (vastaus 24 tunnin sisällä lukuunottamatta vapaita ja lomia; lisäksi on mahdollisuus erikseen sopia puhelinpalavereja veloituksetta);

5. Kehityksen viikottainen seuranta (mm. paino- ja treenitulokset sekä treenipäiväkirja) ja palautteen anto; 

6. Paljon hyödyllistä tietoa oman fysiikan optimoimisesta ja fitnesskilpailemisesta (mm. erilaiset oppaat sekä poseeraus- ja stailausohjausta);

7. Mahdollisuus ostaa lisää yhteistreenejä (95€/1,5 h)

8. Lisäksi käytämme valmennuksessa Step2Fit-sovellusta, jolla saat helposti treenit ohjeineen, ruokavaliot, oppaat jne. käyttöön omaan älypuhelimeesi. Lisäksi kyseinen sovellus mahdollistaa hyvin ja helposti muun muassa mittaus- ja treenitulosten merkinnän ja seurannan sekä viestittelyn.

9. Tiimipäivät noin 4-6 kertaa vuodessa eri muodoissa (esim. yhteiset ajanvietot, kuntosalitreenit yhdessä, pienet matkat ja tiimiposet I.K. Coaching johdolla).

10. Kisavalmistautumisen ohjeistus sekä huolto kisapaikalla yhdessä sovitulla tavalla;

11. Pääsy kilpailutiimin sosiaalisen median ryhmiin.

12. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ottaa kokeilujaksoksi eli kuudeksi kuukaudeksi käyttöön FirstBeat-mittalaite ja sen antamiin tuloksiisi perustuva valmentajan konsultointi hintaan 34€/kk (sen jälkeen 49€/kk). Ks. mittalaitteesta enemmän tietoja etusivulta. Useat valmennettavat ovatkin ottaneet tämän osaksi pakettia.

13. Etuja kuntosali Voimalaitokselle (treenata voit toki muuallakin, mutta yhteistreenit ja tiimipäivät on yleensä kyseisellä kuntosalilla Punavuoressa Stadissa).

14. Saat alennusta Better Bodies ja Gasp -tuotteista Fit4You-verkkokaupasta.


Huom. sinulla on myös mahdollista saada valmennusta fitnessharrastajana hieman suppeammalla paketilla ja halvemmalla hinnalla eli 179 €/kk (sis. kohdat 1-8; huom. erikseen myös kohta 12; sis. ALV ja opiskelijoille alennusta paketista 10%). Myös pelkkien treeniohjelmien ja räätälöityjen ruokavalioiden ostaminen on mahdollista. 

Lähtötasosta ja tilanteesta riippuen kilparyhmään pyrkivän kanssa kokeillaan ensin alkuun harrastajana, miten yhteistyö lähtee sujumaan.

Kilpailija- ja harrastajapaketti on alkuun voimassa neljä kuukautta, koska uuden valmennettavan kanssa projektin aloitus on aina työläimpiä vaiheita. Neljän kuukauden jälkeen sopimuksen mukaan (esim. kuukausi kerrallaan). Näin voit kokeilla ilman kovin pitkää sitoutumista, millaisia tuloksia saat ja mitä pidät valmennuksesta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, jos haluat lisätietoja tai haluat aloittaa fitnesskilpailemisen- tai harrastamisen.

Ota yhteyttä

Niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme