Valmennus fitnesskilpailuihin

 

Kuukausihinta 176€ (sis. ALV)


Erittäin kattava kilpailuvalmennuspaketti sisältää:


1. Räätälöidyt harjoitteluohjelmat;

2. Räätälöidyt ruokavaliot ja niihin liittyvä opastus (myös paleo ja vegaaninen);

3. Kuukausittainen yhteistreeni (1,5 h), jossa harjoitellaan mm. liikkeiden oikeaa tekniikkaa ja rasittavuustasoa;

4. Jatkuva konsultointi (vastaus 24 tunnin sisällä lukuunottamatta vapaita ja lomia; lisäksi on mahdollisuus erikseen sopia puhelinpalavereja veloituksetta);

5. Kehityksen viikottainen seuranta (mm. paino- ja treenitulokset sekä treenipäiväkirja) ja palautteen anto; 

6. Paljon hyödyllistä tietoa oman fysiikan optimoimisesta ja fitnesskilpailemisesta (mm. erilaiset oppaat sekä poseeraus- ja stailausohjausta);

7. Mahdollisuus ostaa lisää yhteistreenejä (95€/1,5 h)

8. Lisäksi käytämme valmennuksessa Step2Fit-sovellusta, jolla saat helposti treenit ohjeineen, ruokavaliot, oppaat jne. käyttöön omaan älypuhelimeesi. Lisäksi kyseinen sovellus mahdollistaa hyvin ja helposti muun muassa mittaus- ja treenitulosten merkinnän ja seurannan sekä viestittelyn.

9. Joka toinen kuukausi tiimipäivä Voimalaitoksella ja läheisissä kahviloissa ja ravintoloissa (sis. treeniä, hyvää fiilistä ja antoisia yhteisiä keskusteluja fitnessistä, yhdessä ruokailua tai kahvittelua; yht. noin 3 tuntia, josta 1,5 h treeniä) ja joka toinen kuukausi tiimipäivä mm. poseerausharjoittelun merkeissä (joko omat harjoitukset tai ulkopuolinen poseerausvalmentaja: mm. I.K. coaching).

10. Kisavalmistautumisen ohjeistus sekä huolto kisapaikalla yhdessä sovitulla tavalla;

11. Pääsy kilpailutiimin sosiaalisen median ryhmiin.

12. Etuja kuntosali Voimalaitokselle (treenata voit toki muuallakin, mutta yhteistreenit ja tiimipäivät on yleensä kyseisellä kuntosalilla Punavuoressa Stadissa).

13. Saat alennusta Better Bodies ja Gasp -tuotteista Fit4You-verkkokaupasta.

14. Mahdollisesti kerran vuodessa yhteistoiminnallinen tiimiviikonloppu jollain urheiluopistolla edullisella täyshoitohinnalla.


Huom. sinulla on myös mahdollista saada valmennusta fitnessharrastajana hieman suppeammalla paketilla ja halvemmalla hinnalla eli 160 €/kk. Myös pelkkien treeniohjelmien ja räätälöityjen ruokavalioiden ostaminen on mahdollista.

Kilpailija- ja harrastajapaketti on alkuun voimassa kolme kuukautta ja sen jälkeen sopimuksen mukaan (esim. kuukausi kerrallaan). Näin voit kokeilla ilman kovin pitkää sitoutumista, millaisia tuloksia saat ja mitä pidät valmennuksesta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, jos haluat lisätietoja tai haluat aloittaa fitnesskilpailemisen- tai harrastamisen.

Ota yhteyttä

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.