Valmennus fitnesskilpailuihin

 

Erittäin kattava valmennuspaketti fitnesskilpailijalle- ja harrastajalle!


Hinta kilpailijalle 179€/kk (sis. ALV)

Hinta harrastajille 160 €/kk (sis. ALV; ks. lisää alaosasta)

Etävalmennus ilman yhteistreeniä kilpailijoille 135€/kk ja harrastajille 120€/kk (sis. ALV; ks. alta). 


Paketti kilpailijalle sisältää:

1. Räätälöidyt harjoitteluohjelmat.

2. Räätälöidyt ruokavaliot eri vaihtoehtoineen ja niihin liittyvä opastus (myös paleo ja vegaaninen).

3. Kuukausittainen yhteistreeni (1,5 h), jossa harjoitellaan mm. liikkeiden oikeaa tekniikkaa ja rasittavuustasoa sekä poseerausta.

4. Jatkuva konsultointi (vastaus 24 tunnin sisällä lukuunottamatta vapaita ja lomia). Lisäksi pakettiin kuuluu mahdollisuus veloituksetta erikseen sopia puhelinpalavereja ja lähettää tekniikka- ja poseerausvideoita analysoitavaksi.

5. Kehityksen viikottainen seuranta (mm. paino- ja treenitulokset sekä treenipäiväkirja) ja palautteen anto.

6. Paljon hyödyllistä tietoa oman fysiikan optimoimisesta ja fitnesskilpailemisesta (mm. erilaiset oppaat sekä poseeraus- ja stailausohjausta).

7. Mahdollisuus ostaa lisää yhteistreenejä (95€/1,5 h, sis. ALV).

8. Lisäksi valmennuksessa käytetään yleensä Step2Fit-sovellusta, jolla saat helposti sinulle räätälöidyt treenit ohjeineen, ruokavaliot, oppaat jne. käyttöön omaan älypuhelimeesi. Lisäksi kyseinen sovellus mahdollistaa hyvin ja helposti muun muassa mittaus- ja treenitulosten merkinnän ja seurannan sekä viestittelyn.

9. Tiimipäivät noin 4-6 kertaa vuodessa eri muodoissa. Esim. yhteiset ajanvietot (mm. grillijuhlat, minigolf jne.), kuntosalitreenit tiimin kanssa ja tiimiposet I.K. Coaching johdolla (tiimiposeista 20€ lisämaksu/kerta).

10. Kisavalmistautumisen ohjeistus sekä huolto kisapaikalla yhdessä sovitulla tavalla. Tiimiläisillä on myös mahdollisuus halutessaan ja tapauskohtaisesti päästä osallistumaan kisahuoltamiseen.

11. Pääsy kilpailutiimin sosiaalisen median ryhmiin.

12. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ottaa kokeilujaksoksi eli kolmeksi kuukaudeksi käyttöön FirstBeat-mittalaite ja sen antamiin tuloksiisi perustuva valmentajan konsultointi hintaan 34€/kk (sis. ALV). Ks. mittalaitteesta enemmän tietoja etusivulta. Useat valmennettavat ovatkin ottaneet tämän osaksi pakettia.

13. Etuja kuntosali Voimalaitokselle (treenata voit toki muuallakin, mutta yhteistreenit ja tiimipäivät on kyseisellä kuntosalilla Punavuoressa Stadissa, jollei muuta sovita).

14. Saat alennusta Better Bodies ja Gasp -tuotteista Fit4You-verkkokaupasta.


Paketti harrastajalle pitää sisällään

Sinulla on myös mahdollista saada valmennusta fitnessharrastajana hieman suppeammalla paketilla ja halvemmalla hinnalla (sis. kilpailijapaketin kohdat 1-8; huom. erikseen myös kohta 12; sis. ALV).

Lähtötasosta ja tilanteesta riippuen yleensä hyvä on aloittaa ensin harrastajana ja katsoa, miten yhteistyö lähtee toimimaan.


Lisäinfo

Kilpailija-, harrastaja- ja etävalmennuspaketti on alkuun voimassa kolme kuukautta, koska uuden valmennettavan kanssa projektin aloitus on aina työläimpiä vaiheita. Sen jälkeen sopimuksen mukaan (esim. kuukausi kerrallaan). Näin voit kokeilla ilman kovin pitkää sitoutumista, millaisia tuloksia saat ja mitä pidät valmennuksesta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, jos haluat lisätietoja ja haluat tutustua meihin paremmin tai haluat aloittaa fitnesskilpailemisen- tai harrastamisen. Konsultointi valmennuksesta tai esim. sopivuudesta fitnessurheiluun tai tiettyyn lajiin ei maksa mitään.

On myös mahdollista ostaa erillisiä ruoka- ja treeniohjelmia. Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa, laita yhteydenottopyyntö, niin kartoitetaan tarpeesi tarkemmin ja sen mukaan myös sinulle räätälöidyn paketin hinta. Myös kilpailijan ja harrastajan valmennuspaketteja on mahdollista räätälöidä sinulle ja elämäntilanteeseesi sopivammaksi.

Huom. teen kaikkien valmennettavien kanssa kirjallisen sopimuksen, johon voit tutustua etukäteen rauhassa. Päämääränäni on mahdollisimman tyytyväiset asiakkaat myös sopimustasolla.

Ota yhteyttä

Niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme