Kisavalmennus: 

Bikini, Body ja Wellness Fitness sekä 

Men's Physique ja Fit Model

 

Kuukausihinta 176€ (sis. ALV)


Kisavalmennus sisältää:


1. Räätälöidyt harjoitteluohjelmat;

2. Räätälöidyt ruokavaliot ja niihin liittyvä opastus (myös paleo ja vegaaninen);

3. Kuukausittainen yhteistreeni, jossa harjoitellaan mm. liikkeiden oikeaa tekniikkaa ja rasittavuustasoa;

4. Jatkuva konsultointi (vastaus 24 tunnin sisällä lukuunottamatta vapaita);

5. Kuukausittainen tiimipäivä (sis. treeniä, hyvää fiilistä ja antoisia yhteisiä keskusteluja fitnessistä; yht. noin 3 tuntia);

6. Paljon hyödyllistä tietoa oman fysiikan optimoimisesta ja fitnesskilpailemisesta (mm. erilaiset oppaat sekä poseeraus- ja stailausohjausta);

7. Kisavalmistautumisen ohjeistus sekä huolto kisapaikalla yhdessä sovitulla tavalla;

8. Pääsy kilpailutiimin sosiaalisen median ryhmiin.

9. Etuja kuntosali Voimalaitokselle (treenata voit toki muuallakin, mutta yhteistreenit ja tiimipäivät on yleensä kyseisellä kuntosalilla Punavuoressa Stadissa).

10. Saat alennusta Better Bodies ja Gasp -tuotteista Fit4You-verkkokaupasta.

11. Lisäksi käytämme valmennuksessa Step2Fit-sovellusta, jolla saat helposti treenit ohjeineen, ruokavaliot, oppaat käyttöön jne. Lisäksi kyseinen sovellus mahdollistaa hyvin muun muassa mittaus- ja treenitulosten seurannan sekä viestittelyn.

12. Mahdollisuus ostaa lisää yhteistreenejä (89€/h)

13. Lisäksi teemme yhteisiä pieniä reissuja mm. poseerausharjoituksiin. Viime aikoina olemme käyneet treenaamassa Porvoossa Aino-Maija Laurilan ja IK coaching:n opissa.


Sopimus voimassa vähintään 3 kuukautta, jonka jälkeen irtisanomisaika on 1 kuukausi, koska alkuvaihe on valmentajalle jokaisen valmennettavan kohdalla iso työ.

Huom. kisaajat hyväksytään mukaan haastattelun perusteella. Tällä turvataan muun muassa se, että kilpailemista aikovalla on realistinen käsitys kilpailuun tähtäävän harjoittelun vaatimustasosta.


Huom. kisapaketin sijaan sinulla on myös mahdollisuus kokeilla suppeampaa ja edullisempaa fitnessharrastajan pakettia, jonka hinta on 157 €/kk. Osa valmennettavista on siirtynyt harrastajasta luontevasti kisaajaksi eli se on hyvä vaihtoehto matalan kynnyksen kilpailemista tavoitteleville.

Lisätreeni 89€ (sis. ALV)

Jos tarvitset useammin saliharjoittelua tai haluat vain käydä treenamassa yhdessä, voit ostaa lisätreenin.