Kisavalmennus: 

Bikini- ja Wellness Fitness sekä 

Men's Physique

 

Kuukausihinta 189€ (sis. ALV)


Kisavalmennus sisältää:


1. Tavoitteidesi mukaan räätälöidyt harjoitteluohjelmat (kuntosali, aerobinen, HIIT ja nopeus);

2. Räätälöidyt ruokavaliot (myös vegaaninen ja paleo).

3. Opastus omien kalorien seuraamisesta ja ruokailun suunnittelusta siten, että valmennettava voi halutessaan tehdä päivittäisiä muutoksia ruokavalioon.

4. Paljon hyödyllistä tietoa ja opastusta treenauksesta, fitnesslajeista, ruokavaliosta, terveyden optimoimisesta (myös pitkäikäisyyttä varten), poseerauksesta, stailaamisesta, kilpailemisen ja treenaamisen mentaliteetista jne.

5. Hintaan sisältyvät myös oppaat: mm. aloittajan opas sekä opas viimeistelyvaiheeseen.

6. Kuukausittaisen yhteistreenin (n. 1,5 h), jossa katsotaan yhdessä oikeat liikkeiden suoritustekniikat kuntosalilla, vedetään kova treeni sekä tarvittaessa keskustellaan mieltä askarruttavista asioista, koska psyyke vaikuttaa aina treenituloksiin ja toisinpäin.

7. Jatkuvan konsultoinnin (24 tunnin sisällä vastaus ja usein nopeammin lukuun ottamatta viikottaisia vapaapäiviä ja lomia).

8. Kisavalmistautumisen ohjeistuksen sekä huoltamisavun yhdessä sovitulla tavalla kisoissa.

9. Yhteisölliset hyvän mielen tiimipäivät (n. kerran kuussa n. 3h), joissa treenataan yhdessä sekä saat tärkeää tietoa fitnessurheilusta ja kannustusta omia tavoitteitasi varten. Tiimipäivinä menemme yleensä yhdessä kahville tai syömään. Yhdessä olemme vahvempia!

10. Pääsy tiimin sosiaalisen median ryhmiin, joissa kannustetaan ja jaetaan hyödyllistä tietoa.

11. Lisäksi teemme pieniä reissuja joskus yhdessä (esim. poseerausharjoitukset Porvoossa).

12. Halutessasi voit ostaa lisää myös yhteistreenejä (99 euroa/tunti sis. ALV).


Huom. kisapaketin sijaan sinulla on myös mahdollisuus kokeilla suppeampaa ja edullisempaa fitnessharrastajan pakettia, jonka hinta on 169 €/kk. Isoin ero kisavalmannukseen siinä on mm. se, että siihen eivät kuulu kisaajien tiimipäivät (ks. lisää fitnessvalmentaja.fi). Fitnessharrastajana sinulla on myös mahdollista siirtyä myöhemmin kisatiimiin, koska se luo hyvän perustan kisaharjoittelulle.

Haastattelemme etenkin kisatiimiin pyrkivät, jotta pystymme pitämään tiimin arvojemme ja henkemme mukaisena jatkossakin.

Valmennussopimuksissa on alussa kolmen kuukauden irtisanomisaika ja tämän jälkeen sopimus on voimassa kuukausi kerrallaan. Tämä johtuu siitä, että etenkin alkuvaihe on valmentajalle työläin kisakauden lisäksi ja myöskään valmennettava ei ehdi esimerkiksi yhdessä kuukaudessa saamaan tarpeeksi kattavaa kuvaa fitnessharjoittelusta.

Lisätreeni 89€ (sis. ALV)

Jos tarvitset useammin saliharjoittelua tai haluat vain käydä treenamassa yhdessä, voit ostaa lisätreenin.